www.midnighsunrestaurant.info

Parhaat musiikkifestivaalit Suomessa – mitkä ne ovat?

Suomi on musiikkifestivaaleistaan tunnettu maa, ja sinne mahtuu useita erilaisia tapahtumia niin isoille kuin pienillekin yleisöille. Alla on listattuna muutamia parhaista musiikkifestivaaleista Suomessa.

1) Pori Jazz Festival
Pori Jazz on Suomen vanhin ja arvostetuin musiikkifestivaali, joka järjestetään jo yli 50 vuoden ajan. Festivaali houkuttelee vuosittain noin 200 000 kävijää ja se tarjoaa laajan valikoiman erilaisia esiintyjiä niin kotimaisilta kuin ulkomaisiltakin artisteilta. Pori Jazz on myös maailmankuulu festivaali, joka on saanut useita palkintoja niin Suomessa kuin ulkomailla. 
2) Provinssi
Provinssi on Seinäjoen Törnävässä sijaitseva suosittu musiikkifestivaali, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia esiintyjiä niin kotimaisilta kuin ulkomaisiltakin artisteilta. Festivaali keräsi viime vuonna noin 80 000 kävijää ja se on yksi suurimmista musiikkifestivaaleista Suomessa. Provinssissa on myös mahdollisuus majoittua festivaalin aikana omalla telttakenttäalueella tai vuokrata mökki läheltä festivaalia. 
3) Ruisrock
Ruissalo on Turun saaristossa sijaitseva museoalue, joka toimii myös isona musiikkifestivaalialueena. Ruisrock keräsi viime vuonna noin 60 000 kävijää ja sen aikana esiintyy useita erilaisia rock-bändejä.

Kesä on täynnä keikkoja ja festareita, netistä saa paljon lisää tietoa näistä. Esimerkiksi kaaoszine FI-sivustolta.

Mitkä tekijät tekevät keikasta hyvän?

Keikan onnistumisen kannalta on tärkeää, että esiintyjä on hyvin valmistautunut. Lisäksi esiintyjän tulisi olla tietoinen yleisöstä ja siitä, mitkä asiat heitä kiinnostavat. Näin huolehditaan siitä, että keikka vastaa yleisön odotuksia. 

Lisäksi keikan onnistumisen kannalta on tärkeät myös tekniset asiat. Esimerkiksi äänentoiston ja valaistuksen tulisi olla kunnossa.

Parhaat keikat Suomessa – mitkä ne ovat?

Suomessa on paljon erilaisia keikkoja ja tapahtumia. Niiden sisältö vaihtelee, mutta jokaiselle on oma yleisönsä. 

Keikkapaikoilla on usein erilaisia teemoja ja niiden mukaan valikoituja esiintyjiä. Joillain keikoissa voi esiintyä myös yllätysvieraita, jotka saattavat tuoda mukanaan uudenlaista musiikkia tai muita elementtejä. Parhaat keikat Suomessa ovat sellaiset, joissa on hyvä meininki ja tunnelma, ja jotka tarjoavat kuulijoille parasta musiikkia ja viihdettä. 

Parhaisiin keikkoihin kuuluvat myös ne, jotka ovat turvallisia kaikille osallistujille. Keikkapaikan tulisi olla hyvin valaistu ja siisti, ja sen tulisi olla helposti löydettävissä. 
 

Millaiset asiat voivat pilata keikan?

Keikan voi pilata useita eri asia. Yksi niistä on huonosti valittu valaistus. Valaistus voi olla liian kirkas, liian himmeä tai muuten väärin suunniteltu. 

Toinen keikan pilaava tekijä ovat ärsyttävät äänet. Niitä voivat olla esimerkiksi ylimitoitetut bassot, kovat, kiertävät äänet tai vaikkapa virheäänet kitarassa.

Lopuksi, keikan voivat pilata myös tekniset ongelmat. Esimerkiksi mikrofonien toimimattomuus, sumentunut ääni tai vaikkapa soittimien virheet saattavat kaataa koko keikan. Tekniset ongelmat ovat yleensä ennaltaehkäistävissä, mutta silti niiden varalta on hyvä varautua esimerkiksi varaosilla tai lisävarusteilla.

Suomi on täynnä musiikkifestivaaleja, joista jokainen tarjoaa omanlaisensa elämyksen. Valitse sinulle sopivin festivaali ja nauti musiikista ja ystävistäsi!

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 Vene Flying Finn - Thaimaa Phuket Patong - Lähde rentouttavalle kalastusreissulle Andamaninmerelle! Vietä päivä kalastaen, auringosta nauttien ja snorklaten. Vuonna 2009 valmistuneella Flying Finn -veneellä voi vetouistella laivan kokeneen miehistön avustuksella. Auringon palvojille riittää kansipaikkoja ja päiväunillekin voi torkahtaa ilmastoidussa hytissä. Merinäkymiä voi ihailla myös yläkannen varjon alla. Jos on onnea matkassa, voi matkalla nähdä vaikka delfiiniparven. Veneen taukopaikalla on uinti-, ja snorklausmahdollisuus, jolloin veden alla voi ihailla mereneläviä pienistä barrakudista merikilpikonniin. - Ravintola Midnight Sun Restaurant - Sauna ja kabinetti - - Moposkootteri- ja autovuokraus -Vene Flying Finn - Vuokrattava talo Thalangissa - patong.fi - www.patong.fi - Phuket - Ravintola Midnight Sun Restaurant Patong - phuket.fi - www.phuket.fiwww.phuket.fi

www.patong.fi


www.flyingfinn.info


Sivun alkuun!

04.09.2011 pm

Isot kuvat!

 

2014-03-10
2022-11-02